stalhouderijdezadelhoff de stalhouderij

Doordat wij veel op weg zijn en vaak op meerdere plaatsen tegelijk ritten mogen verzorgen is efficiënt vervoer onmisbaar. Wij vinden het belangrijk dat ons vervoer veilig en comfortabel is voor onze paarden en ons personeel en dat ons vervoer zo vriendelijk mogelijk is voor het milieu.

Wij hebben de keuze uit meerdere transportmogelijkheden, zodat wij voor elke rit, op de meest praktische wijze onze paarden, rijtuigen, tuigen en kleding kunnen vervoeren. De truck, een Mercedes Actros, gebouwd door de firma Roelofsen uit Raalte, voldoet aan strenge milieueisen en daardoor mogen wij ook in stadscentra rijden. De truck biedt plaats aan zes paarden en is zo gebouwd dat de paarden comfortabel staan, ook bij een langere rit.

vervoer-actros-stalhouderij-de-zadelhoff

De 2-paardsauto, een Parados met als basis een Renault Master. De Parados is tevens gebouwd door de firma Roelofsen uit Raalte. De auto mag met een rijbewijs B worden gereden en is, onder andere door zijn omvang, ideaal voor in de stad. De oprij-auto, een Mercedes Sprinter, is voor het vervoer van onze rijtuigen. Verder hebben we diverse trailers en aanhangers, zodat wij logistiek meerdere ritten tegelijkertijd kunnen verzorgen door heel Nederland en daarbuiten.

vervoer parados stalhouderij de zadelhoff

Onze personeelsleden die de diverse voertuigen besturen zijn uiteraard in het bezit van de verplichte rijbewijzen, maar ook van het diploma ‘Vakbekwaam Diertransporteur’.