stalhouderij de zadelhoff, koetsverhuur

Stalhouderij De Zadelhoff en uw privacy

Stalhouderij De Zadelhoff respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens slechts ten behoeve van de met u af te sluiten overeenkomst. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Stalhouderij De Zadelhoff zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze zijn betrokken bij het uitvoeren van de met u gesloten overeenkomst.

Stalhouderij De Zadelhoff gebruikt uw gegevens om de volgende diensten te kunnen bieden:
Als wij met u tot een overeenkomst komen, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Stalhouderij De Zadelhoff verkoopt uw gegevens niet
Stalhouderij De Zadelhoff zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de met u gesloten overeenkomst. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Beeldmateriaal in de website
Alle getoonde afbeeldingen zijn met toestemming geplaatst door de zichtbare personen op deze afbeeldingen.

Indien u nog vragen mocht hebben over onze Privacy Policy, dan kunt u ons een bericht sturen. Wij helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.