Trouwkoets huren!

Een trouwkoets huur je voor een speciale dag

Op de mooiste dag van je leven wil je graag romantisch en bijzonder vervoer hebben. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben en jullie je als een prinselijk paar voelen. De exclusiviteit van onze koetsen en de schoonheid van onze Friese paarden maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje. Je kunt bij ons een koets huren waar je ook woont in Nederland of daarbuiten. Stalhouderij de Zadelhoff is aangesloten bij het NTBO.

Wil je als bruid door jouw prins thuis opgehaald worden? Of als een ware prinses in een koets naar de trouwlocatie vervoerd worden? Alles is op jullie wensen en dromen af te stellen.

Wij denken graag met je mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt.

 

Trouwen in een witte koets met stalhouderij de zadelhoff

Trouwen in een zwarte koets met stalhouderij de zadelhoff

Ook voor verhuur van volgkoetsen

 

Ongeacht het aantal gasten dat je verwacht op je bruiloft bieden wij een veelvoud aan mogelijkheden. Zo kan het gezelschap gebruik maken van een groot aantal stijlvolle volgkoetsen en je kunt er voor kiezen het geheel op te sieren met chique bloemstukken.

Met de koetsen van Stalhouderij de Zadelhoff maak je van jullie trouwdag een onvergetelijk romantisch sprookje.

"Alles is zeker naar wens verlopen op 19 augustus jl. Jullie dames waren erg aardig en zeer dienstverlenend, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Al onze wensen werden vervuld, niets was moeilijk. We werden netjes geholpen bij het in- en uitstappen, de koets was helemaal netjes opgepoetst, wij hebben er echt geweldig van genoten. We hadden trouwens verwacht dat het rijden in de koets net zo ''comfortabel'' was als vroeger, maar wij werden verrast: je glijdt over de weg en hebt na een aantal uren rijden helemaal geen zere billen. We hadden nog wel veel meer rondjes willen rijden :-) We kunnen het iedereen aanraden! Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige service!"
Edwin en Natascha Draijer

"We zijn uiterst tevreden en jullie hebben een grote bijdrage geleverd aan de bijzondere dag van onze dochter Gabrielle en schoonzoon Chris. Hun mooiste dromen zijn waargemaakt. De koets met het vierspan overtrof zelfs de droom van onze dochter en ook de hartelijkheid van jullie allemaal was geweldig. Ook wij als ouders vonden het machtig mooi. We willen graag mooie foto's toesturen, maar het paar is momenteel op huwelijksreis . Daarna komen de foto's van de fotograaf en daar zullen we beslist diverse mooie plaatjes van toesturen. Het was geweldig, bedankt Martin en ook dank aan het lieve stoere meisjes team."
Cor & Jose