Trouwkoets huren!

Een trouwkoets huur je voor een speciale dag

Op de mooiste dag van je leven wil je graag romantisch en bijzonder vervoer hebben. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben en jullie je als een prinselijk paar voelen. De exclusiviteit van onze koetsen en de schoonheid van onze Friese paarden maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje. Je kunt bij ons een koets huren waar je ook woont in Nederland of daarbuiten. Stalhouderij de Zadelhoff is aangesloten bij het NTBO.

Wil je als bruid door jouw prins thuis opgehaald worden? Of als een ware prinses in een koets naar de trouwlocatie vervoerd worden? Alles is op jullie wensen en dromen af te stellen.

Wij denken graag met je mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt.

 

Trouwen in een witte koets met stalhouderij de zadelhoff

Trouwen in een zwarte koets met stalhouderij de zadelhoff

Ook voor verhuur van volgkoetsen

 

Ongeacht het aantal gasten dat je verwacht op je bruiloft bieden wij een veelvoud aan mogelijkheden. Zo kan het gezelschap gebruik maken van een groot aantal stijlvolle volgkoetsen en je kunt er voor kiezen het geheel op te sieren met chique bloemstukken.

Met de koetsen van Stalhouderij de Zadelhoff maak je van jullie trouwdag een onvergetelijk romantisch sprookje.

"We hebben een hele mooie herinnering aan ons bijzondere trouwvervoer en het foto's maken op jullie landgoed en gebouwen. We hebben ons verbaasd hoe georganiseerd en tip top in orde het bij jullie is. Om met een vierspan prachtige friese paarden door Breukelen en langs de vecht te rijden was werkelijk sprookjesachtig. We voelden ons koninklijk behandeld. Ontzettend bedankt. Als paardenliefhebber maakte het op deze manier trouwen de dag extra bijzonder."

"Bedankt voor je felicitaties, wij hebben een fantastische dag gehad en dat zeker mede door het rijwerk wat jullie verzorgt hebben. We voelden ons erg bijzonder in de koets en vele mensen lieten ook hun waardering blijken. We hebben erg veel leuke reacties gehad, onderweg van onbekende mensen die ons geluk wensten en de complimenten uitspraken over de prachtige koets. Jullie service is geweldig, het was fijn met de meiden en direct al vertrouwd. We hebben hele leuke foto’s die we zeker aan jullie zullen versturen zodra we ze van de fotograaf hebben ontvangen. Het zou ons geweldig lijken om op jullie nieuwe website te komen staan, wij vinden het zelf een geweldig plaatje. Binnenkort krijg je van ons het beeldmateriaal want mogelijk kunnen we ook een deel van de film opsturen die door onze cameraman tijdens de dag is gemaakt."
vriendelijke groet Philip en Dynthia