Trouwkoets huren!

Een trouwkoets huur je voor een speciale dag

Op de mooiste dag van je leven wil je graag romantisch en bijzonder vervoer hebben. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben en jullie je als een prinselijk paar voelen. De exclusiviteit van onze koetsen en de schoonheid van onze Friese paarden maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje. Je kunt bij ons een koets huren waar je ook woont in Nederland of daarbuiten. Stalhouderij de Zadelhoff is aangesloten bij het NTBO.

Wil je als bruid door jouw prins thuis opgehaald worden? Of als een ware prinses in een koets naar de trouwlocatie vervoerd worden? Alles is op jullie wensen en dromen af te stellen.

Wij denken graag met je mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt.

 

Trouwen in een witte koets met stalhouderij de zadelhoff

Trouwen in een zwarte koets met stalhouderij de zadelhoff

Ook voor verhuur van volgkoetsen

 

Ongeacht het aantal gasten dat je verwacht op je bruiloft bieden wij een veelvoud aan mogelijkheden. Zo kan het gezelschap gebruik maken van een groot aantal stijlvolle volgkoetsen en je kunt er voor kiezen het geheel op te sieren met chique bloemstukken.

Met de koetsen van Stalhouderij de Zadelhoff maak je van jullie trouwdag een onvergetelijk romantisch sprookje.

"Samen met Martin van Stalhouderij De Zadelhoff rijden we ontspannen over ons prachtige eiland Schiermonnikoog. We Trouwen in een koets. Het is mooi, bijzonder, anders. Het is speciaal. Je straalt van het zitten naast de mooiste man in de wereld, je straalt omdat je samen gelukkig bent en dat wil je aan iedereen laten zien. Je bent voor een dag echt een prinses, je trouwt in een koets."
Claire

"We hebben genoten van de rit met de koets! Na wat stress van het aankleden was de tour een aangename ontspanning en wat ons opviel was dat je zoveel contact met iedereen hebt, zelfs de mensen in de bootjes op de Vecht zwaaiden spontaan. Gisteren was ik even op de Kerkbrink en mensen hadden ons gezien en vonden het ook prachtig! En zo voelden wij ons ook. Wat ons zo opviel aan jullie service is de flexibiliteit van het programma, we hebben z'n 3x gewisseld (i.v.m. braderie in Loenen en het slapen van ons zoontje), dat was heel prettig. Tijdens de toer waren jullie heerlijk relaxed en ook het groeten van de paarden bij aankomst van Nyenrode was een lieve tip! Wij zijn heel dankbaar dit met jullie gedeeld te mogen hebben."
Geert-Jan & Tanja