Rouwkoets huren!

Voor een eervol afscheid huurt u een zwarte, grijze of witte rouwkoets

Geef uw dierbare een prachtig laatste eerbetoon en neem afscheid op een stijlvolle en waardige manier. Stalhouderij De Zadelhoff wil u hier graag in bijstaan en verhuurt diverse authentieke rouwkoetsen en boeren oogstwagens die u in staat stellen de overledene de begrafenis te geven die hij of zij verdient. Stalhouderij De Zadelhoff biedt u meer dan alleen de verhuur van een rouwkoets. Wij denken graag met u mee en ieder aspect van het rouwvervoer is op uw specifieke wensen en ideeën af te stellen. Het huren van een rouwkoets kan in heel Nederland en daarbuiten.

rouwkoetsen stalhouderij de zadelhoff

U kunt bij ons kiezen voor een traditionele witte of een zwarte rouwkoets met of zonder bijhorende gordijnen en kleden, een grijze of zwarte open rouwkoets of voor sobere boeren oogstwagens die kunnen worden ingezet als rouwkoets.

Naast rouwkoetsen beschikken wij over verschillende volgkoetsen. Deze zijn met gordijnen te blinderen om u de nodige privacy te geven tijdens deze persoonlijke plechtigheid.

Download HIER ons inkijkexemplaar voor uw tablet of smartphone. VTU-logorouwkoetsen stalhouderij de zadelhoff

De professionele en gekwalificeerde koetsiers gaan gekleed in traditionele rouwkleding en voor de bloemen beschikken wij over een speciale bloemenkoets. Het is eveneens mogelijk om de paarden met stijlvolle rouwkleden te laten bedekken en van pluimen te voorzien.

rouwen-stalhouderijdezadelhoff-05

Uitvaar met koets

witte rouwkoets met paarden stalhouderij de zadelhoff

Arthur Ike "Uitvaart - Heerlen"

 

Marlijn Franken "Ramses Shaffy - laatste eer"

 

"Als werknemer bij een uitvaartondernemer in Bussum heb ik reeds enkele keren gebruik gemaakt van de rouwkoets met twee paarden van Stalhouderij De Zadelhoff. Klantvriendelijk, maar vooral de goede verzorging van de paarden vind ik een pré. De samenwerking heb ik als positief ervaren en ik zal hen zeker nog eens benaderen."
Thea Putman / Uitvaartverzorger

"Een ieder … van familie tot medewerkers crematorium … is meer dan vol lof over de wijze van optreden c.q. de uitstraling die jullie hebben tentoongesteld … het was voor vele Schiedammers cultuursnuiven langs de weg … veel foto’s en filmpjes zien maken met ’t mobieltje.
Zal zien dat ik jullie meer kan aanbevelen."

Veel succes en alle goeds !