Trouwkoets huren!

witte-glaslandauer-stalhouderij-de-zadelhoff

De Landaulette vindt zijn oorsprong bij de Landauer. In feite houdt dit rijtuig midden tussen een Coupé en een Landauer met het model van de Landauer en de wielbasis van de Coupé. Vaak heeft de Landaulette, ook wel Glaslandauer genoemd, een neerklapbare leren achterkap en een vast voorstuk met glas.

Deze van oorsprong blauwe Landaulette is begin 1900 gebouwd door de firma C.A. Teulings uit Den Bosch hebben wij in 2010 in het roomwit laten restaureren. De koets is bekleed met roomwit leer en is geschikt voor vier personen. Daarmee is het een van onze meest populaire trouwkoetsen.

"Wij zijn terug gekeerd van onze Honeymoon. De gehele dag is fantastisch verlopen en jullie bijdrage heeft daar zeker een groot aandeel in. Wanneer er geschikte documentatie is aangaande beeldmateriaal zullen wij dit aan jullie door sturen om zo andere mensen een net zo mooi moment op de dag te kunnen brengen."
Richard en Tanya

"We zijn uiterst tevreden en jullie hebben een grote bijdrage geleverd aan de bijzondere dag van onze dochter Gabrielle en schoonzoon Chris. Hun mooiste dromen zijn waargemaakt. De koets met het vierspan overtrof zelfs de droom van onze dochter en ook de hartelijkheid van jullie allemaal was geweldig. Ook wij als ouders vonden het machtig mooi. We willen graag mooie foto's toesturen, maar het paar is momenteel op huwelijksreis . Daarna komen de foto's van de fotograaf en daar zullen we beslist diverse mooie plaatjes van toesturen. Het was geweldig, bedankt Martin en ook dank aan het lieve stoere meisjes team."
Cor & Jose