Trouwkoets huren!

witte-glaslandauer-stalhouderij-de-zadelhoff

De Landaulette vindt zijn oorsprong bij de Landauer. In feite houdt dit rijtuig midden tussen een Coupé en een Landauer met het model van de Landauer en de wielbasis van de Coupé. Vaak heeft de Landaulette, ook wel Glaslandauer genoemd, een neerklapbare leren achterkap en een vast voorstuk met glas.

Deze van oorsprong blauwe Landaulette is begin 1900 gebouwd door de firma C.A. Teulings uit Den Bosch hebben wij in 2010 in het roomwit laten restaureren. De koets is bekleed met roomwit leer en is geschikt voor vier personen. Daarmee is het een van onze meest populaire trouwkoetsen.

"We hebben een hele mooie herinnering aan ons bijzondere trouwvervoer en het foto's maken op jullie landgoed en gebouwen. We hebben ons verbaasd hoe georganiseerd en tip top in orde het bij jullie is. Om met een vierspan prachtige friese paarden door Breukelen en langs de vecht te rijden was werkelijk sprookjesachtig. We voelden ons koninklijk behandeld. Ontzettend bedankt. Als paardenliefhebber maakte het op deze manier trouwen de dag extra bijzonder."

"Om te beginnen wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie aanwezigheid en geduld. Het was voor ons een prachtig moment mede dankzij jullie. Hoop dat jullie ook hebben genoten! En natuurlijk zal ik jullie ook verder aanraden aan toekomstige bruidsparen. Nogmaals hartelijk dank voor alles, jullie waren geweldig heb er niets aan toe te voegen!"
Hakima en Abdel