Trouwkoets huren!

witte-glaslandauer-stalhouderij-de-zadelhoff

De Landaulette vindt zijn oorsprong bij de Landauer. In feite houdt dit rijtuig midden tussen een Coupé en een Landauer met het model van de Landauer en de wielbasis van de Coupé. Vaak heeft de Landaulette, ook wel Glaslandauer genoemd, een neerklapbare leren achterkap en een vast voorstuk met glas.

Deze van oorsprong blauwe Landaulette is begin 1900 gebouwd door de firma C.A. Teulings uit Den Bosch hebben wij in 2010 in het roomwit laten restaureren. De koets is bekleed met roomwit leer en is geschikt voor vier personen. Daarmee is het een van onze meest populaire trouwkoetsen.

"Jullie service was perfect en wij zijn nog steeds stapelverliefd op die twee brave paarden van jullie die zo hun best hebben gedaan voor onze dag. Ze hebben letterlijk geen stap verkeerd gezet op de pond!"
groet, Pollyanna

"Hartelijk dank voor je gelukswensen en grote dank voor de fantastische bijdrage van jullie kant. Het was echt helemaal top! Jouw mensen deden het fantastisch en ik kan geen tips ter verbetering van jullie service bedenken."
Frank en Suzanne